Videotuottaja /videokuvaaja

Myynninmaailma etsii kasvavaan joukkoonsa tuottajaa/kuvaajaa videoprojekteihin Seinäjoelle tai Tampereelle. Olet osana ammattitaitoista luovaa tiimiä. Pääset suunnittelemaan, ideoimaan ja toteuttamaan erikokoisia videotuotannon projekteja asiakkaillemme. Lopullinen, tarkka tehtävänkuva muodostuu omien vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteiden mukaan ja se voi painottua joko tuottajan rooliin tai tuotannollisempaan suuntaan. Toivomme kuitenkin, että sinulla on aikaisempaa kokemusta videotuotannon tehtävistä mainostoimistossa tai tuotantoyhtiössä.

Videotuottajan roolissa vastaat videotuotannon projekteista aina suunnittelusta loppuaineistojen lähettämiseen saakka. Pyörität useita päällekkäisiä projekteja saamaan aikaan pitämällä naruista hyvin kiinni. Olet kontakti asiakkaiden, eri kuvaajien tai tuotantoyhtiöiden välillä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet tottunut tekemään luovia ratkaisuja. Et jää toimistolle tai kotiin homehtumaan, vaan pääset tutustumaan eri yrityksiin, kuvauspaikkoihin ja toimialoihin.

Odotamme, että tunnet alan laitteistoja, työskentelytapoja ja käytänteitä. Olet luova ja kykenevä ideoimaan käsikirjoituksia ja kuvaussuunnitelmia. Pystyt tarvittaessa laittamaan myös kädet saveen ja antamaan apua tuotannon tai jälkituotannon eri vaiheisiin.

Tarjoamme kaikki työhön tarvittavat laitteistot ja ohjelmistot. Pystyt myös tekemään työtä etänä, mutta toivomme että pääset ajoittain paikan päälle toimistolle ja liikkumaan kuvaustiimin kanssa.

Edellytämme sinulta:

 • tuntemusta erilaajuisista videotuotannon projekteista
 • uteliaisuutta nykyaikaisista markkinoinnin keinoista
 • energistä ja oma-aloitteista otetta asiakkuudenhoitoon
 • luontaista kykyä kantaa vastuuta
 • keikkaluonteista matkustusvalmiutta

Eduksi lasketaan

 • hyvät omat alan verkostot
 • kiinnostusta tai kokemusta striimauksesta
 • osaamista videokuvauksesta tai jälkituotannosta

Tarjoamme sinulle:

 • vahvan ammatillisen tuen – saat kattavan perehdytyksen myyntiä kasvattavan markkinoinnin maailmaan ja autamme sinua myynti- ja markkinointitaitojesi kehittämisessä
 • kehittymismahdollisuudet urallasi – jokaisella asiantuntijallamme on oma tarinansa ja intohimonsa, ja meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä niiden mukaisesti
 • hyvät työsuhde-edut – panostamme ihmisten hyvinvointiin ja haluamme tukea työntekijöitämme niin töissä kuin vapaa-ajallakin
 • avoimen, vahvan työyhteisön – olemme poikkeuksellisen avoin, rehellinen ja suora työyhteisö. Jokainen meistä lisää jotain arvokasta yrityksemme olemukseen
 • inspiroivan työskentelykulttuurin – palkitsemme niin yksilöä kuin tiimiä kehitysideoista ja palautteesta sekä haluamme tarjota jatkuvasti uusia oppimismahdollisuuksia.
 • korvauksen myös mahdollisesta oman kaluston käytöstä

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 19.8.2022 mennessä alla olevan linkin kautta. Hakemus voi olla myös videomuodossa. Laita mukaan myös esimerkkejä videoprojekteissa missä olet ollut mukana. Mikäli olet ollut mukana yhtenä tiimin jäsenenä, kerro lyhyesti omasta roolistasi projektin toteutuksessa. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätiedot:

Tommi Hallila
Creative manager / Team lead video- ja valokuvaustuotanto
ajalla 1.7.-15.7.2022 tai 15.8. – 31.8.2022
+358 44 791 7002

Mari Ranta
Creative Services Manager
ajalla: 20.7.-12.8.2022
+358 44 746 5697

Myynninmaailma on vuonna 2011 perustettu B2B-markkinointitoimisto. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio, viestintä sekä luovat palvelut, kuten verkkosivut, videot ja graafiset materiaalit. Myynninmaailman toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella, Oulussa ja Helsingissä, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Jätä hakemus