Etsimme SEO Specialistia vahvistamaan Liana Technologiesin kovassa kasvussa olevaa palveluyksikköä (Liana®Services).

Kyseessä on kiinnostava asiantuntijarooli, jossa pääset tekemään töitä pääasiassa suomalaisten tunnettujen brändien ja asiakkaiden kanssa, mutta myös kansainvälisten asiakkuuksien parissa. Lähtökohtaisesti työpisteesi sijaitsee yhtiön pääkonttorilla Oulussa, mutta paikkakunnasta voidaan luonnollisesti myös neuvotella.

Pidämme kaikista tärkeimpänä, että sinulla on aito halu kehittää ja tuottaa asiakkaalle tuloksia liiketoiminnan kehittämiseen hakukoneoptimoinnin avulla. Olet idearikas, oma-aloitteinen, pitkäjänteinen, omistautuva ja itseohjautuva tiimipelaaja. Pääset työskentelemään ketterässä ja monikulttuurisessa työyhteisössä 200 kollegan rinnalla. Halutessasi voit tutustua jo etukäteen LianaCrew’n jäsenten arkeen ja uratarinoihin täältä tai sosiaalisessa mediassa hästägillä #LianaCrew!

Tulevassa työssäsi

 • Pääset työskentelemään globaalissa ympäristössä vastaten omalta osaltasi verkkosivusto- ja verkkokauppa-asiakkaidemme SEO-auditoinneista, hakusana-analyyseista sekä jatkuvasta käytännön SEO-tekemisestä.
 • Pääset itse vaikuttamaan omien töiden suunnitteluun, aikatauluihin ja kehitykseen.
 • Tuotat asiakkaille poikkeuksellisen hyvää asiakaskokemusta, lisäarvoa ja tuloksia. Olet aidosti ylpeä omasta osaamisestasi.
 • Otat proaktiivisesti vastuuta ja kehität myös jatkuvasti omaa osaamistasi sekä toimenkuvaasi. Panostamme yrityksenä myös vahvasti työntekijöiden koulutukseen.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen

 • Sinulla on käytännön työkokemusta hakukoneoptimoinnista ja datan ymmärtämisestä niin verkkosivustojen kuin verkkokauppojen puolelta.
 • Hallitset erinomaisesti Google Data Studion ja olet tottunut käyttämään hakukoneoptimoinnin työkaluja (esim. Semrush, Screaming Frog ja Moz).
 • Hallitset myös Google-työkalut hyvin (Google Analytics, Search Console, Data Studio, Tag Manager).
 • Omaat erinomaisen organisointikyvyn, sillä kasvu on kovaa ja eri tehtävien priorisointi ja aikataulujen hallinta ovat tärkeässä roolissa. Sinulla on myös hyvä paineensietokyky.
 • Olet analyyttinen ja osaat esitellä työsi tuloksia visuaalisesti ja ymmärrettävästi. Sinulla on kykyä perustella suosituksesi asiakkaille dataan pohjautuen.
 • Olet innovatiivinen, osaat esiintyä vakuuttavasti ja olet luonteva erilaisissa asiakastilanteissa.
 • Sinulla on natiivi suomen kielitaito. Puhut ja kirjoitat sujuvasti myös englantia.

Plussaa on

 • Muu kielitaito esim. ruotsi, saksa, ranska ja/tai arabia.
 • Maksetun mainonnan käytännön kokemus (Google Ads ja Social Media Ads) sekä tekninen osaaminen (HTML, CSS, JavaScript) katsotaan myös eduksi.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä ja vakuuta meidät valitsemaan juuri sinut ainutlaatuiseen joukkoomme! Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi lisäksi miten osaamisesi kohtaa tarpeidemme kanssa. Voit laittaa hakemuksesi kirjeenä, kuvana tai videona – tärkeintä on, että osaamisesi välittyy meille! Toimithan ripeästi, sillä olemme valmiita etenemään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Lianasta ja tehtävästä antavat Pia Kangas, Director, Liana Services, p. 040 166 3966 ja Lauri Sainio, Digital Marketing Services Lead, p. 044 572 1427. Odotamme innolla yhteydenottoasi!


Liana Technologies on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, ja haluamme tarjota heille parhaat mahdolliset työkalut ja palvelut Liana-tuoteperheen muodossa. Olemme saavuttaneet jo yli 3 500 yrityksen luottamuksen ja tehneet brändimme tunnetuksi ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, mutta lisäksi meillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa sekä Hongkongissa. Kasvamme, kehitymme ja kansainvälistymme koko ajan, ja menestystarinamme jatkuu – tule sinäkin osaksi sitä! 

 

Informaatio yhdistää

Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 480 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

 

Jätä hakemus