Haemme joukkoomme myyntiin intohimoisesti suhtautuvaa Sales Executivea vahvistamaan Web&eCommerce -tiimiämme Ouluun tai Helsinkiin.

Vastaat Lianan tarjoamien verkkosivusto- ja verkkokauppajärjestelmien myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Tulet onnistumaan tehtävässä, mikäli nautit tiivistä työskentelystä asiakasrajapinnassa ja motivoidut asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja ylittämisestä.

Mitä Sales Executive tekee?

  • Etsii aktiivisesti uusia myyntimahdollisuuksia kylmäsoittojen, verkostoitumisen, sosiaalisen median ja muiden relevanttien kanavien kautta
  • Järjestää tapaamisia potentiaalisten asiakkaiden kanssa
  • Kartoittaa ja hahmottaa haasteita asiakkaiden liiketoiminnassa, joita voidaan ratkaista Lianan järjestelmillä
  • Tekee tarjouksia tapaamisten kautta saadun tiedon avulla ja huolehtii myyntiprosessista alusta loppuun saakka

Mikä edesauttaa sinua onnistumaan tehtävässä?

  • Positiivinen ja oma-aloitteinen can-do -asenne
  • Kyky kuunnella asiakasta ja hyvät ongelmanratkaisutaidot
  • Kiinnostus verkkosivusto- ja verkkokauppa-alaa kohtaan
  • Kyky hallita omaa ajankäyttöä ja pitää yhtäaikaisesti useita naruja käsissään
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Katsomme lisäksi eduksi aiemman myyntikokemuksen, WordPress -osaamisen sekä erilaisten verkkokauppa-alustojen tuntemisen

Miksi tulla osaksi Lianaa? Jos kysyisit tämän kysymyksen keneltä tahansa meistä, saisit varmasti ensimmäiseksi vastaukseksi kollegat. Työntekijät ovatkin yksi meidän vahvuuksista. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet. Me teemme työtä yhteen hiileen puhaltaen ja toisistamme sekä asiakkaistamme huolehtien. Tarjoamme sinulle lisäksi modernit työvälineet, liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveydenhuollon ja internet-yhteyden kotiisi.

Mikäli yllä oleva kuvaus sai sydämesi sykähtämään, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveen kera 30.11.2021 mennessä ja vakuuta meidät valitsemaan juuri sinut ainutlaatuiseen joukkoomme! (Pssst… Videohakemus on iso plussa!)

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan mieltä, lisätietoja tehtävästä antaa Samuel Sihvola, Sales Director, samuel.sihvola@lianatech.com, p. 040 589 1657. Odotamme jo innolla yhteydenottoasi!


Liana Technologies on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, ja haluamme tarjota heille parhaat mahdolliset työkalut Liana-tuoteperheen muodossa. Olemme saavuttaneet jo yli 3 500 yrityksen luottamuksen ja tehneet brändimme tunnetuksi ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, ja lisäksi meillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa sekä Hongkongissa. Kasvamme, kehitymme ja kansainvälistymme koko ajan, ja menestystarinamme jatkuu – tule sinäkin osaksi sitä!

Informaatio yhdistää

Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 480 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

Jätä hakemus