Sales Executive, PR

Etsimme nyt kahta asiakastyöhön ja myyntiin intohimoisesti suhtautuvaa Sales Executivea vahvistamaan myyntiyksikköämme Ouluun tai Helsinkiin! Me Lianalla tarjoamme asiakkaillemme kattavat ja kotimaiset Liana®Cloud PR&Media -ratkaisut viestinnän toteuttamiseen, seuraamiseen ja mittaamiseen.

Sinun tehtävänäsi on löytää ja kontaktoida organisaatioita, joiden onnistumisia voimme mahdollistaa palveluillamme. Työsi tulee olemaan konsultoivaa yritysmyyntiä, jossa asiantuntemuksesi avulla tarjoat asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun kulloiseenkin viestinnän haasteeseen.

Tulet onnistumaan tehtävässä, mikäli nautit tiiviistä toiminnasta asiakasrajapinnassa vastaten itsenäisesti koko myyntiprosessista alusta loppuun saakka. Aiemmasta myyntikokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tulet saamaan kaikki tarvitsemasi opit ja tuen meiltä. Tärkeintä on, että olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva, haluat kehittyä jatkuvasti paremmaksi osaajaksi, ymmärrät viestinnän merkityksen organisaatioiden päivittäisessä toiminnassa sekä suorastaan palat halusta auttaa asiakkaita onnistumaan. Me uskomme, että myynnissä onnistuminen perustuu aina vahvaan asiakaslähtöiseen ajattelutapaan.

Tarjoamamme viestinnän SaaS-työkalut ovat laadukkaita ja kattavia, ja kehitämme niitä talon sisällä jatkuvasti itse. Asiakaskuntaamme kuuluu niin julkishallinnon organisaatioita, järjestöjä kuin yksityisiä yrityksiäkin, joten pääset työssäsi tutustumaan laajaan kirjoon erilaisia organisaatioita ja viestinnän osaajia. Meidän kanssamme voitkin kasvaa todelliseksi viestinnän huippuasiantuntijaksi!

Kasvumahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle modernit työvälineet, liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveyshuollon, internet-yhteyden kotiisi sekä ennen kaikkea aivan maagisen upean työyhteisön ympärillesi! Meillä hommia tehdään yhteen hiileen puhaltaen ja toisia tukien, ja olemme kaikki yhtä suurta kansainvälistä Liana-perhettä – tule sinäkin osaksi sitä!

Mikäli yllä oleva kuvaus sai sydämesi sykähtämään, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveen kera 31.10.2021 mennessä ja vakuuta meidät valitsemaan juuri sinut ainutlaatuiseen joukkoomme!

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan mieltä, lisätietoja tehtävästä antaa Tiia KarhunenSales Manager, Team Leader, tiia.karhunen@lianatech.com, p. 050 433 3866 tai Lauri SainioAccount Director, lauri.sainio@lianatech.com, p. 044 572 1427. Odotamme jo innolla yhteydenottoasi!

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

Liana Technologies on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, ja haluamme tarjota heille parhaat mahdolliset työkalut Liana-tuoteperheen muodossa. Olemme saavuttaneet jo yli 3 500 yrityksen luottamuksen ja tehneet brändimme tunnetuksi ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, ja lisäksi meillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa sekä Hongkongissa. Kasvamme, kehitymme ja kansainvälistymme koko ajan, ja menestystarinamme jatkuu – tule sinäkin osaksi sitä! Liana Technologies on osa Ilkka-Yhtymä-konsernia.

Jätä hakemus