I-print Oy hakee energistä ja tuloshakuista myyntipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Kiinnostaako sinua myyntityö monipuolisten painopalveluiden sekä markkinoinnin ratkaisujen parissa? Hae mukaan I-printin myyntitiimiin!

I-print on valtakunnallinen paino- ja digipalveluja tarjoava painotalo, joka palvelee asiantuntevasti kaikenkokoisia yritysasiakkaita sekä myös yksittäisiä kuluttajia. Palveluvalikoimastamme löytyvät kaikki sanomalehtipainon, arkkipainon ja erikoispainon tuotteet, digitaaliset palvelut, kohderyhmäosoitteet sekä jakelupalvelut. Olemme osa markkinoinnin ja viestinnän kyvykkyydestään tunnettua Ilkka-Yhtymä-konsernia.

Toivomme nyt saavamme joukkoomme yritysmyynnin ammattilaisen ja määrätietoisen myynnin tavoitteisiin pyrkivän tekijän. Myyntipäällikön tehtävässä toimit systemaattisesti arjessa hoitaen nykyisiä asiakkuuksia ja hankkien uusia. Tehtävä edellyttää kykyä ja halua toimia osana nykyaikaista arkki-, digi- ja erikoispainoa.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos sinulla on:

  • kokemusta ja saavutettuja tuloksia haasteellisesta ratkaisuhakuisesta B2B-myyntityöstä
  • mielellään kokemusta arkkipaino-, digipaino- ja suurkuvatuotteiden sekä palveluiden myymisestä
  • kokemusta digitaalisista myyntikanavista, kuten verkkokaupasta, sosiaalisesta mediasta ja crossmediasta
  • aikaisempien työtehtävien tai koulutuksen kautta hankittua tuntemusta nykyaikaisesta markkinoinnista laajemminkin
  • hyvät vuorovaikutustaidot ja neuvotteluvalmiudet
  • tehtävään sopiva korkeakoulutason koulutus
  • matkustusvalmius Suomessa
  • valmiutta jatkuvaan tuoteinnovointiin yhdessä asiakkaiden ja tuotannon kanssa
  • taito käyttää nykyaikaisia tietojärjestelmiä myyntityön tukena.

Eduksesi laskemme toimialaamme liittyvän tuntemuksen, osaamisen ja työkokemuksen sekä ruotsin ja englannin kielen taidon.

Tarjoamme vastuullisen, mielenkiintoisen ja kehittyvän työkentän valtakunnallisesti toimivan painotalon myynnissä, hyvät työvälineet, vakavaraisen yhtiön ja konsernin edut sekä osaavan työryhmän.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 8.3.202. Liitä hakemukseesi myös CV:si. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinnat tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä eli toimi nopeasti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntipäällikkö Marko Valli (p. 040 7538 408) tai myyntijohtaja Timo Ranta (p. 050 3161 910). Tutustu I-printin palveluihin osoitteessa iprint.fi.

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

I-print Oy on nykyaikainen painotalo, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia paino- ja digipalveluja suunnittelusta jakeluun saakka. I-print palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen ja maailman. Olemme osa Ilkka-Yhtymä-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernissa on henkilökuntaa noin 450 ja konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 36,4 M€.

Jätä hakemus