Kesäsijaisia toimitukseen

Haemme Ilkka-Pohjalaisen ja kaupunki- ja paikallislehtiemme toimituksiin kesäksi 2022 innokkaita journalismin tekijöitä. Tarjoamme työpaikan, missä kesän aikana pääsee tekemään toimitustyötä monipuolisesti. Olemme saaneet kesätyöntekijöiltä hyvää palautetta siitä, miten annamme vastuuta ja tukea riittävästi. Meillä on tarjota työtä myös kesän jälkeenkin. #Oispakesä2022

”Viihdyin työssäni hyvin ja koin työni merkitykselliseksi. Selvä enemmistö kirjoittamistani jutuista pohjautui omiin juttuideoihini. Kesäsijaiset todellakin pääsevät toteuttamaan omia ideoitaan, mikä on erittäin hienoa.” – kesätoimittaja 2021 palautekyselyssä

Ilkka-Pohjalainen seuraa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan uutisia ja ilmiöitä jatkuvasti ja tarkasti. Maakunnissamme riittää uutisoitavaa työstä ja vapaa-ajasta, kulttuurin tapahtumista ja yhteiskunnan muutoksesta. Kesä pohjalaisten kanssa ei jätä kylmäksi. Jos kiinnostuit, meille hakemuksen jättäminen käy nopeasti.

Toimituksessamme on kesän aikana tarjolla erilaisia toimittajan työtehtäviä. Tarvitsemme vuoroissa työskenteleviä uutistoimittajia, tarvitsemme feature-toimittajia. Verkkotiimimme julkaisee jutut verkkosivujemme kasvavalle lukijakunnalle ja huolehtii some-kanavistamme. Kuvatiimin juttukeikoilla nähdään koko kirjo tekemistämme aiheista. Teemme myös videoita ja tarvittaessa livelähetyksiä. Printtideskin vuorot koulivat hyvin laajempien sisältökokonaisuuksien nopeaan hallintaan ja sivunvalmistukseen.

Ilkka-Pohjalaisella on toimitukset Seinäjoella ja Vaasassa sekä aluetoimitukset Alavudella, Alajärvellä, Kauhavalla ja Kauhajoella.

Haemme kesäsijaisia myös kaupunki- ja paikallislehtiemme toimituksiin Seinäjoelle, Vaasaan, Kauhavalle, Alajärvelle, Alavudelle, Jurvaan ja Kristiinankaupunkiin.

Näissä toimituksissa pääset tekemään journalismia vahvalla paikallisella näkökulmalla. Monipuolisuus tarkoittaa tässä yhteydessä tutustumista koko lehdentekoprosessiin, sisällön ideoinnista ja tuottamisesta sen julkaisemiseen verkko, somessa ja printissä. Ei turhaan sanota, että paikallislehti on paras journalistikoulu.

Hae mieluusti heti, mutta kuitenkin 14.2.2022 klo 24 mennessä.

Lisätietoja antavat toimituspäällikkö Teemu Lampinen (teemu.lampinen@i-mediat.fi, 050 500 4802) ja lehtiemme päätoimittajat.

Jätä hakemus