I-Mediat Oy hakee osaavaa ja idearikasta graafista suunnittelijaa

perhevapaan sijaiseksi viimeistään 23.8.2021 alkaen. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan vähintään vuoden mittainen.

I-Medioilla pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaista markkinointiviestintää niin perinteisissä kuin digitaalisissa markkinointikanavissa. Tulet osaksi ketteräliikkeistä ja tiivistä markkinoinnin tiimiämme, joka toteuttaa sekä kuluttajille että yrityksille suunnattua markkinointiviestintää.

Toivomme saavamme joukkoomme ripeäotteisen luovan tyypin, joka vie asioita eteenpäin. Tuot rohkeasti esille omia ideoitasi ja nappaat kiinni muiden ajatuksista. Jatkojalostat idea-aihioista mm. upeita printti- ja verkkomainoksia, kuvituksia, animaatioita tai kampanjakokonaisuuksia.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos sinulla on:

  • vahvaa osaamista ja näyttöjä graafisesta suunnittelusta
  • digi- ja printtiaineistojen teknistä hallintaa ja kokemusta eri julkaisukanavista
  • monipuolista osaamista perinteisen ja digitaalisen markkinointiviestinnän toteuttamisesta eri kanaviin
  • organisointikykyä markkinointiviestinnän eri toimenpiteiden koordinointiin – aikataulut ovat välillä kiireisiä, joten arvostamme kykyä huolelliseen työskentelyyn tiukkojen deadlinejen puitteissa
  • kykyä johtaa omaa työtä, tarkkuutta sekä innostunutta ja iloista asennetta ripauksella hurttia huumoria
  • luovan suunnittelijan idearikkautta sekä erinomaisia taitoja graafisten ohjelmien käytössä (mm. InDesign, Illustrator ja Photoshop).

Eduksesi laskemme:

  • ymmärryksen erilaisista markkinointiteknologioista ja -alustoista sekä markkinoinnin automaatiosta
  • kokemuksen erilaisten julkaisujärjestelmien (esim. WordPress) käyttämisestä
  • After Effects -osaamisen
  • aktiivisen markkinoinnin ja viestinnän uusimpien trendien ja ilmiöiden seuraamisen osana oman ammattitaitosi ylläpitämistä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielekkään tehtävän, laadukkaat työvälineet, konsernin tarjoamat edut ja kannustavan tiimin, jonka palavereissa nauru raikaa. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee joko Seinäjoella tai Vaasassa, mutta kulunut vuosi on koulinut meistä myös eteviä etäilijöitä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 16.5.2021. Liitä hakemukseesi CV:si ja työnäytteesi. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinnat tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä eli toimi nopeasti. Työt alkavat sijaistettavan henkilön perehdytyksessä viimeistään 23.8.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Henna Kiikka (p. 050 5022 977, soittoajat pe 30.4. 10–12 ja ke 5.5. 13–16). Tutustu I-Medioiden palveluihin osoitteessa i-mediat.fi.

P.S. Haluatko nähdä millaisten tyyppien kanssa tätä työtä olisi tarkoitus tehdä? Tervetuloa juttelemaan perjantaina 30.4. markkinoinnin tiimin vapaamuotoiseen vappumunkin tuoksuiseen etäkahvitteluun, lisätietoa löydät I-Medioiden sometileiltä.

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

I-Mediat on rohkeasti uudistuva media- ja markkinointipalveluita tarjoava yritys. Luomme uusia mahdollisuuksia alueemme yritysten ja asukkaiden menestykselle. Panostamme voimakkaasti niin nykyisten kuin uusien palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. Kustannamme maakuntalehti Ilkka-Pohjalaista, viittä paikallislehteä (Suupohjan Sanomat, Komiat, Jurvan Sanomat, Järviseutu ja Viiskunta) ja kahta kaupunkilehteä (Ikkuna ja Epari). Lisäksi tuotamme sekä digitaalisia että painettuja markkinointi- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille yhdessä tytäryhtiöidemme Myynninmaailma Oy:n ja somessa.comin kanssa. Olemme osa Ilkka-Yhtymä-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernissa on henkilökuntaa noin 450 ja konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 45,9 M€.

Jätä hakemus