Etsimme uusiin haasteisiin valmista ja aikaansaavaa Digital Marketing Specialistia Liana Technologiesin digimarkkinoinnin ja viestinnän palveluyksikköön (Liana®Services).

Toimintamme kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme. Lähtökohtaisesti työpisteesi sijaitsee yhtiön pääkonttorilla Oulussa tai toimistollamme Helsingin Kampissa. Paikkakunnasta voidaan myös neuvotella ja etätyöskentely on myös mahdollista.

Tehtävässä onnistumista edesauttaa digimarkkinoinnin kokonaiskentän hyvä ymmärtäminen ja innostuneisuus digitaalisen toimintaympäristön mahdollisuuksista sekä asiakkaiden kehittämisestä. Ymmärrät asiakkaiden merkityksen menestyvässä ja tuloksellisessa liiketoiminnassa ja omaat aidon halun kehittää sekä palvella asiakkaita laadukkaasti ja tuottaa heille tuloksia digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kasvattamiseen sekä tehostamiseen. Et tule jäämään yksin päivittäisessä työssäsi, sillä sinulla on tukenasi lähes 200 henkilön asiantuntijajoukon lisäksi oman yksikkösi asiantuntijakollegat sekä asiakasvastaavat

Minkälainen tuleva tehtäväsi on

 • Vastaat nimettyjen asiakkaiden digimarkkinoinnin kampanjoiden toteutuksista eri kanavissa, pääasiassa markkinoinnin automaation ja maksetun mainonnan avulla (email, sms, laskeutumissivut, Google Ads, Social Media Ads)
 • Teet asiakkaille eri kohderyhminen ja personoitujen asiakaspolkujen suunnittelua, toteutat kampanjoita, testaat, analysoit ja optimoit.
 • Asiakkaamme odottavat sinulta, että heidän toiveet ja tavoitteet muovautuvat digitaalisen markkinoinnin ja markkinoinnin automaation tavoitteiksi, kampanjoiksi ja tuloksiksi. Tuot uusia ideoita, kerrot alan trendeistä, skaalaat hyviä opittuja käytäntöjä. Olet tärkeä osa asiakkaan digimarkkinoinnin tiimiä.
 • Pääset tekemään töitä erilaisten yritysten ja eri alojen markkinointitiimien kanssa. Asiakkaamme ovat liittoja, valtionhallinnon organisaatioita, eri alojen yrityksiä keskisuurista pörssiyrityksiin. Pääosa asiakkaistamme on vielä Suomessa, mutta tulet tekemään töitä myös kansainvälisten asiakkaiden sekä kollegoidesi kanssa.
 • Pääset itse vaikuttamaan omien töiden suunnitteluun, aikatauluihin ja kehitykseen. Otat proaktiivisesti vastuuta ja kehität myös jatkuvasti myös omaa osaamistasi sekä toimenkuvaasi. Lue esimerkki, mitä työsi voi sisältää Golfliiton kertomana!

Tälläista kollegaa etsimme

 • Jotta menestyt tulevassa tehtävässäsi, sinun tulee olla digimarkkinoinnin moniosaaja ja olet käyttänyt työssäsi markkinoinnin automaatio -teknologiaa. Markkinoinnin automaatioiden tekeminen pitää olla hyvin hallussa.
 • Osaat toteuttaa erilaisia digimarkkinoinnin kampanjoita, asiakkuuden hoitomalleja ja liidien generointia jne. monikanavaisesti (email, sms, maksettu mainonta).
 • Katsomme eduksi myös muiden markkinoinnin ja Google-työkalujen hallinnan (Google Ads, Sheets, Analytics, Data Studio).
 • Olet idearikas, itseohjautuva ja pitkäjänteinen.
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä(muu kielitaito on plussaa).
 • Olet taitava hallitsemaan omaa työtäsi ja edistämään yhtäaikaisesti useampaa asiaa sovittuja aikatauluja noudattaen.
 • Kykenet hahmottamaan laajempia kokonaisuuksia sekä priorisoimaan asiat myös kiireessä ja painetilanteissa.

Me tarjoamme:

 • Vastuun ja vapauden kasvaa kanssamme alati muuttuvassa kansainvälisessä digimarkkinoinnin kentässä.
 • Roolin, jossa saat vastuuta ja pääset laittamaan itsesi ja osaamisesi likoon. Työsi on vahvasti käytännön tekemistä.
 • Monikulttuurisen työyhteisön, joka on jo valmis toivottamaan sinut tervetulleeksi osaksi kansainvälistä Liana-perhettämme!
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan tekemiseesi, tehtävänkuvaasi ja urapolkusi kehitykseen.
 • Modernit työvälineet, puhelin-, liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveydenhuollon, internet-yhteyden kotiisi sekä hyvät kasvumahdollisuudet organisaation sisällä.
 • Hyvän työympäristön ja parhaat työkaverit pääkonttorillamme Oulussa tai toimistollamme Helsingissä. Meillä tehdään töitä hybridimallilla (etänä ja toimistolla).
 • Tulet mukaan jatkuvaan muutokseen, huippuun työmutkattomaan, inhimilliseen sekä hyvin tavoitehakuiseen yhteisöön. Meillä sinun on mahdollista keskittyä työssäsi siihen mitä osaat, ja henkilökohtaista arkeasi tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Mikäli tunnet, että tehtävä sopii juuri sinulle lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.11.2021 mennessä. Toimithan ripeästi, sillä olemme valmiita etenemään heti, kun uusi LianaCrew’n jäsen löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Kangas, Johtaja, Liana Services p. +358 40 166 3966 / pia@lianatech.com sekä Lauri Sainio, Digital Marketing Team Lead, p. +358 44 572 1427 / lauri.sainio@lianatech.com. Toimi nopeasti, odotamme jo innolla yhteydenottoasi!

Liana Technologies on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, ja haluamme tarjota heille parhaat mahdolliset digimarkkinoinnin työkalut ja palvelut. Olemme saavuttaneet jo yli 3 500 yrityksen luottamuksen ja tehneet brändimme tunnetuksi ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, lisäksi meillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa sekä Hongkongissa. Kasvamme, kehitymme ja kansainvälistymme koko ajan, ja menestystarinamme jatkuu – tule sinäkin osaksi sitä!

 

Informaatio yhdistää

Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 480 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

 

Jätä hakemus