Digimarkkinoinnin asiantuntijamyyjiä

Etsimme I-Mediat Oy:n yritysmyyntiin useita digimarkkinoinnin asiantuntijamyyjiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Olemme rekrytoimassa I-Medioiden markkinointipalvelut-tiimiin useampia (3) myyjiä, jotka keskittyvät markkinointipalveluiden myyntiin yritysasiakkaille ensisijaisesti Pohjanmaan alueella. Tule mukaan luomaan kehittymään digimarkkinoinnin asiantuntijaksi.

I-Mediat on vahva ja monipuolinen valtakunnallinen toimija mainonnan ja markkinoinnin alalla. Olemme viime aikoina laajentaneet tarjontaamme vahvasti digitaalisen markkinoinnin suuntaan ja tätä nykyä tarjoamme yhdessä tytäryhtiöidemme Myynninmaailman, somessa.comin, MySomen ja sisaryhtiömme Lianan kanssa erittäin kattavat markkinoinnin palvelut yritysasiakkaillemme.

Innostut digitaalisesta markkinoinnista, rakennat ratkaisuja

Autamme asiakkaitamme onnistumaan digitaalisessa markkinoinnissa, joten digitaalisten työkalujen tulee olla hallussa myös etsimillämme henkilöillä. Käytät arjessasi aktiivisesti ja sujuvasti sellaisia digiajan peruskanavia, kuten Googlea, Facebookia, Instagramia, LinkedIniä ja Youtubea. I-Medioilla hakukoneoptimointi (SEO), kotisivut, verkkokaupat ja analytiikka ovat olennainen osa mielenkiintoista työnkuvaasi ja tuoteportfoliotasi.

Tehtävässä toimit asiantuntijamyyjänä asiakkaidemme suuntaan. Teet asiakastarpeiden perusteella itsenäisesti ratkaisuehdotuksia asiakkaille muiden asiantuntijoidemme tukemana. Neuvottelut käyt verkon välityksellä tai kasvokkain, ja ne ovat merkittävä osa arkeasi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta valmiuksia tai jopa valmista osaamista seuraavilta osin:

  • Kykyä rakentaa yhdessä asiantuntijoidemme kanssa asiakkaiden tilanteisiin ja tarpeisiin sopivia markkinointiratkaisuja, joissa digitaalisen markkinoinnin toteutukset ovat keskiössä.
  • Nykyaikaisen markkinoinnin ja erityisesti digimarkkinoinnin käytänteiden ja menetelmien tuntemusta (mm. Google- ja somemarkkinoinnin mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja).
  • Uskallusta kontaktoida ja avata keskusteluita uusien asiakkaiden kanssa.
  • Kykyä toimia systemaattisesti sovittujen myynnin mallien mukaisesti.
  • Vahvoja sosiaalisia taitoja, esiinnyt ja kommunikoit mielelläsi eri tilanteissa.
  • Myyntihenkisyyttä, osallistut mielelläsi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin I-Medioiden edustajana.

Tulet mukaan vauhdikkaasti muuttuvaan ja kasvavaan taloon, jossa panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamiseen mm. koulutuksilla, kattavilla työterveyspalveluilla ja liikunta- ja kulttuurieduilla. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Vaasassa.

Sinun ei tarvitse olla valmis myyjä, me koulutamme sinusta sellaisen. Asenne, motivaatio, aktiivisuus, innokkuus ovat tärkeitä kriteerejä tehtävää täytettäessä, joten kannattaa hakea rohkeasti!

Hae paikkaan viimeistään sunnuntaina 6.2.2022. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinnat tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä eli kannattaa toimia nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntipäällikkö Annaelina Gröhn-Pitkäkoski, p. 040 5474 369 tai annaelina.grohn-pitkakoski@i-mediat.fi ja myyntijohtaja Timo Ranta, p. 050 316 1910 tai timo.ranta@i-mediat.fi

Jätä hakemus