Haemme joukkoomme juuri asiakastyöhön intohimoisesti suhtautuvaa Account Manageria vahvistamaan ja tukemaan Web & eCommerce -tiimiämme Ouluun tai Helsinkiin.

Asiakkaat ja asiakaspysyvyys ovat meille Lianalla ensiarvoisen tärkeää. Arvojemme mukaisesti palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja haluamme jättää pysyvän tunteen ystävällisestä ja toisia kunnioittavasta asenteestamme. Saat vastuullesi oman asiakassalkkusi ja tehtäväsi on rakentaa näiden asiakkaiden kanssa pitkäjänteinen asiakassuhde. Huolehdit verkkosivusto- ja verkkokauppa-asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja kasvatat asiakkuuksia mahdollisuuksien mukaan. Tulet onnistumaan tehtävässä, mikäli nautit tiivistä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa ja haluat varmistaa asiakkaiden tyytyväisyyden. Motivoidut yhdessä tekemisestä ja omien asiakkaidesi tukemisesta.

Mitä Account Manager tekee?

 • Toimii nimettyjen asiakkuuksien ensisijaisena yhteyshenkilönä
 • Tunnistaa kasvumahdollisuuksia asiakkuuksien sisällä
 • Mahdollistaa asiakkuuksien kasvun lisämyynnin ja ristiinmyynnin kautta
 • Rakentaa pitkäkestoisia, luottamukseen perustuvia asiakkuuksia
 • Tekee laaja-alaista yhteistyötä Lianan eri asiantuntijatiimien kanssa (kuten muut Account Managerit, projektipäälliköt ja eri tuotetiimit)
 • Palvelee useita asiakkuuksia yhtäaikaisesti ja kykenee edistämään useita asioita yhtäaikaisesti sovittujen aikarajojen sisäpuolella

Mikä edesauttaa sinua onnistumaan tehtävässä?

 • Positiivinen, välittävä ja oma-aloitteinen can-do -asenne
 • Kyky kuunnella asiakasta ja hyvät ongelmanratkaisutaidot
 • Kiinnostus sekä verkkosivusto- ja verkkokauppa-alaa että asiakkaita kohtaan
 • Kyky hallita omaa ajankäyttöä ja pitää yhtäaikaisesti useita naruja käsissään
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Katsomme eduksi aiemman kokemuksesi asiakastyöstä ja asiakkuuksien kehittämisestä

Miksi tulla osaksi Lianaa? Jos kysyisit tämän kysymyksen keneltä tahansa meistä, saisit varmasti ensimmäiseksi vastaukseksi kollegat. Työntekijät ovatkin yksi meidän vahvuuksista. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet. Me teemme työtä yhteen hiileen puhaltaen ja toisistamme sekä asiakkaistamme huolehtien. Tarjoamme sinulle lisäksi modernit työvälineet, liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveydenhuollon ja internet-yhteyden kotiisi.

Mikäli yllä oleva kuvaus sai sydämesi sykähtämään, lähetä meille hakemuksesi 30.11.2021 mennessä ja vakuuta meidät valitsemaan juuri sinut ainutlaatuiseen joukkoomme! (Pssst… Videohakemus on iso plussa!)

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan mieltä, lisätietoja tehtävästä antaa Samuel Sihvola, Sales Director, samuel.sihvola@lianatech.com, p. 040 589 1657. Odotamme jo innolla yhteydenottoasi!


Liana Technologies on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, ja haluamme tarjota heille parhaat mahdolliset työkalut Liana-tuoteperheen muodossa. Olemme saavuttaneet jo yli 3 500 yrityksen luottamuksen ja tehneet brändimme tunnetuksi ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, ja lisäksi meillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa sekä Hongkongissa. Kasvamme, kehitymme ja kansainvälistymme koko ajan, ja menestystarinamme jatkuu – tule sinäkin osaksi sitä!

Informaatio yhdistää

Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 480 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

Jätä hakemus