Loading...

Me Ilkassa panostamme voimakkaasti niin nykyisten kuin uusienkin palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. Konsernissamme on monipuolisten journalismin, markkinoinnin ja myynnin sekä talous- ja henkilöstöhallinnon työtehtävien lisäksi tarjolla uramahdollisuuksia erikoispainon tuotannon tehtävissä.

Ilkka työnantajana

Ilkka on kasvuhakuinen ja rohkeasti uudistuva mediakonserni.  Meitä on Ilkassa töissä jo 500 henkilöä erilaisissa median, markkinoinnin, teknologian ja painon tehtävissä – muun muassa toimittajina, markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijoina, taloushallinnon ja tietohallinnon ammattilaisina sekä painotalossa erikois- ja digipainon osaajia.

Konsernin liiketoiminta-alueita ovat media-ja markkinointipalvelut, markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalvelut ja painopalveut. Liiketoimintamme kulmakiviä ovat painetun ja sähköisen median sekä digitaalisten yrityspalvelujen vahva yhdistelmä.

Oletko kiinnostunut Ilkasta työpaikkana?

Samalla koulutuksella ja tutkinnolla voi tehdä hyvinkin erilaisia töitä. Videot uratarinoista Ilkassa kertovat monipuolisista työtehtävistä, etenemismahdollisuukisista ja työyhteisöstä eripuolilta konserniamme. Tutustumalla meidän uratarinoihimme voit nähdä, miten paljon erilaisia tehtäviä ja tekijöitä miellä on.

Avoimet työpaikat ja avoin hakemus

Avoimet työpaikat -kohdasta löydät Ilkassa tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Yhtymämme käytännön mukaisesti kaikki avoimet työpaikat julkaistaan myös ilmoituksena lehdissämme.

Jos tarjolla ei ole juuri nyt sinulle sopivia mahdollisuuksia, voit jättää avoimen hakemuksen suoraan lomakkeen kautta. Avoimen hakulomakkeen kautta voit jättää myös työharjoitteluhakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä sopivan tehtävän/harjoittelupaikan avautuessa. Säilytämme avoimen työpaikkahakemuksesi rekisterissämme suostumuksellasi kuuden kuukauden ajan. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Tutustu myös trainee-ohjelmaamme.

Ilkka on tätä kaikkea

Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, Differo Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy.

I-Mediat Oy:n päätuotteita ovat maakuntalehti Ilkka-Pohjalainen, paikallislehdet Viiskunta, Komiat, Järviseutu, Suupohjan Sanomat ja Jurvan Sanomat, kaupunkilehdet Vaasa ja Epari, lehtien verkko- ja mobiilipalvelut, digitaalinen ulkomainonta sekä markkinointi- ja viestintäpalvelut.

Markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja tehokkaaseen myyntiin ja markkinointiin. Myynninmaailman palveluja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointiautomaatio ja myynnin koulutukset. Digitoimisto Digimoguli Oy täydentää Myynninmaailman tarjontaa markkinoinnin digitaalisilla ratkaisuilla. Sisältöstrategiatoimisto Differo Oy auttaa yrityksiä toteuttamaan asiakaslähtöistä markkinointia

Vaikuttajamediatoimisto somessa.com Oy Ab tarjoaa vaikuttajamarkkinoinnin palveluita kaikenkokoisille yrityksille. Somessa.com yhdistää digitaalisen alustan sekä kampanjamanagerien avulla vaikuttajat ja yritykset, jotta yritys tavoittaa oikean kohderyhmän. Somessa.comin toimipiste on Vaasassa.

Sosiaalisen median toimisto MySome Oy kasvattaa yritysten liiketoimintaa sisältöjen suunnittelun ja tuotannon, graafisen työn, valokuvauksen ja kohdennetun mainonnan keinoin sosiaalisessa mediassa. MySomen toimipiste on Helsingissä.

Liana Technologies Oy ja sen tytäryhtiö Koodiviidakko Oy tuottavat markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja. Liana Technologies pääkonttori sijaitsee Oulussa ja lisäksi sillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Berliinissä, Dubaissa sekä Hongkongissa.

Liana Technologies ruotsalainen tytäryhtiö Ungapped Ab on vuonna 2006 perustettu markkinointiteknologiayritys, jonka tarjooma keskittyy sähköpostimarkkinointiin, tapahtumanhallintaan sekä kyselyihin. Ungappedin osaaminen on erityisesti järjestöjen ja julkisen sektorin viestinnässä.

Liana Technologies tytäryhtiö Evermade Oy on vuonna 2011 perustettu täyden palvelun digitoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen erityisesti verkkosivuja ja verkkokauppoja. Yhtiö on noussut Suomen suurimmaksi WordPress-toimistoksi.

Konsernin tuotantoyhtiö I-print Oy  tuottaa kokonaisvaltaisia paino- ja digipalveluja suunnittelusta jakeluun saakka. Etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut markkinointisi tueksi arkki-, digi- ja erikoispainon tuotteiden avulla.

Emoyhtiö Ilkka Oyj sijaitsee Seinäjoella ja se hoitaa yhtymän talous-, sijoitus-, henkilöstö-, kehitys- ja tietohallinto- sekä kiinteistöpalvelut.

Konsernin palveluksessa on keskimäärin 500 henkilöä ja toimipaikkoja Seinäjoen ja Vaasan lisäksi muuallakin Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Toimipaikkoja on Seinäjoen lisäksi Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa sekä ulkomailla Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä

Avoimia työpaikkoja

Viestintä- ja markkinointisuunnittelija

Ilkka Oyj|

Viestintä- ja markkinointisuunnittelija

Haemme Ilkan sisäiseen markkinointiyksikköön tuotteliasta ja idearikasta viestintä- ja markkinointisuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tulet osaksi kasvavan konsernimme markkinoinnin tiimiä, joka rakentaa

Videotuottaja /Videokuvaaja

Myynninmaailma Oy|

Videotuottaja /videokuvaaja

Myynninmaailma etsii kasvavaan joukkoonsa tuottajaa/kuvaajaa videoprojekteihin Seinäjoelle tai Tampereelle. Olet osana ammattitaitoista luovaa tiimiä. Pääset suunnittelemaan, ideoimaan ja toteuttamaan erikokoisia videotuotannon projekteja asiakkaillemme. Lopullinen, tarkka

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen suoraan lomakkeen kautta.

Avoin haku

Etkö löydä sopivaa työpaikkailmoitusta? Täytä avoin hakemus, niin pidämme sinut mielessä kun tarvetta ilmaantuu

Etkö löydä sopivaa työpaikkailmoitusta? Täytä avoin hakemus, niin pidämme sinut mielessä kun tarvetta ilmaantuu

Jos olet kiinnostunut Ilkka-Yhtymästä työnantajana ja haluat mukaan joukkoomme, jätä avoin hakemus

Ilkka Trainee

Oletko edennyt opinnoissasi harjoitteluvaiheeseen? Hae Ilkka-traineeksi ja avaa ovi, joka avaa ovia.

Ilkka Trainee -ohjelma käynnistyy kahdesti vuodessa.

Lue lisää

Missio, visio ja arvot

Go to Top