Loading...

Me Ilkka-Yhtymässä panostamme voimakkaasti niin nykyisten kuin uusienkin palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. Konsernissamme on monipuolisten journalismin, markkinoinnin ja myynnin sekä talous- ja henkilöstöhallinnon työtehtävien lisäksi tarjolla uramahdollisuuksia sanomalehti- ja erikoispainon tuotannon tehtävissä.

Ilkka-Yhtymä työnantajana

Ilkka-Yhtymä on kasvuhakuinen ja uudistuva digitaalinen mediakonserni, jonka päätoimialoja ovat kustantaminen ja painotoiminta. Meitä on Ilkka-Yhtymässä töissä lähes 470 henkilöä erilaisissa tehtävissä – muun muassa toimittajina, markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijoina, taloushallinnon ja tietohallinnon ammattilaisina sekä painotalossa painajina.

Oletko kiinnostunut Ilkka-Yhtymästä työpaikkana?

Avoimet työpaikat -kohdasta löydät Ilkka-Yhtymässä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Yhtymämme käytännön mukaisesti kaikki avoimet työpaikat julkaistaan myös ilmoituksena lehdissämme.

Jos tarjolla ei ole juuri nyt sinulle sopivia mahdollisuuksia, voit jättää avoimen hakemuksen suoraan lomakkeen kautta. Avoimen hakulomakkeen kautta voit jättää myös työharjoitteluhakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä sopivan tehtävän/harjoittelupaikan avautuessa. Säilytämme avoimen työpaikkahakemuksesi rekisterissämme suostumuksellasi kuuden kuukauden ajan. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Ilkka-Yhtymä on tätä kaikkea

Kustannusyhtiö I-Mediat Oy:n päätuotteita ovat maakuntalehti Ilkka-Pohjalainen, paikallislehdet Viiskunta, Komiat, Järviseutu, Suupohjan Sanomat ja Jurvan Sanomat, kaupunkilehdet Vaasa ja Epari, lehtien verkko- ja mobiilipalvelut, digitaalinen ulkomainonta sekä markkinointi- ja viestintäpalvelut.

Markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja tehokkaaseen myyntiin ja markkinointiin. Myynninmaailman palveluja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointiautomaatio ja myynnin koulutukset. Digitoimisto Digimoguli Oy on Myynninmaailman tytäryhtiö, joka täydentää Myynninmaailman tarjontaa markkinoinnin digitaalisilla ratkaisuilla.

Vaikuttajamediatoimisto somessa.com Oy Ab tarjoaa vaikuttajamarkkinoinnin palveluita kaikenkokoisille yrityksille. Somessa.com yhdistää digitaalisen alustan sekä kampanjamanagerien avulla vaikuttajat ja yritykset, jotta yritys tavoittaa oikean kohderyhmän. Somessa.comin toimipiste on Vaasassa.

Sosiaalisen median toimisto MySome Oy kasvattaa yritysten liiketoimintaa sisältöjen suunnittelun ja tuotannon, graafisen työn, valokuvauksen ja kohdennetun mainonnan keinoin sosiaalisessa mediassa. MySomen toimipiste on Helsingissä.

Liana Technologies Oy ja sen tytäryhtiö Koodiviidakko Oy tuottavat markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja. Liana Technologies pääkonttori sijaitsee Oulussa ja lisäksi sillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Munchenissä, Dubaissa sekä Hongkongissa.

Konsernin tuotantoyhtiö I-print Oy  tuottaa kokonaisvaltaisia paino- ja digipalveluja suunnittelusta jakeluun saakka. Etsimme juuri sinulle sopivat ratkaisut markkinointisi tueksi arkki-, digi- ja erikoispainon tuotteiden avulla.

Emoyhtiö Ilkka-Yhtymä Oyj sijaitsee Seinäjoella ja se hoitaa yhtymän talous-, sijoitus-, henkilöstö-, kehitys- ja tietohallinto- sekä kiinteistöpalvelut.

Yhtymän palveluksessa on keskimäärin 470 henkilöä ja toimipaikkoja Seinäjoen ja Vaasan lisäksi muuallakin Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Toimipaikkoja on Seinäjoen lisäksi Helsingissä, Tampereella ja Oulussa ja ulkomailla Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä

Avoimia työpaikkoja

Asiakkuuspäällikkö Myynninmaailma Oy & Digimoguli Oy

Myynninmaailma Oy|

Asiakkuuspäällikkö

Haemme Oulun toimistollemme asiakkuuspäällikköä, joka suhtautuu asiakkaiden myynnin kasvattamiseen intohimolla. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aitoa kiinnostusta asiakkaidemme liiketoimintaa kohtaan ja motivaatiota jatkuvaan itsesi kehittämiseen asiantuntija- sekä asiakkuudenhoitotyössä.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen suoraan lomakkeen kautta.

Avoin haku

Etkö löydä sopivaa työpaikkailmoitusta? Täytä avoin hakemus, niin pidämme sinut mielessä kun tarvetta ilmaantuu

Etkö löydä sopivaa työpaikkailmoitusta? Täytä avoin hakemus, niin pidämme sinut mielessä kun tarvetta ilmaantuu

Jos olet kiinnostunut Ilkka-Yhtymästä työnantajana ja haluat mukaan joukkoomme, jätä avoin hakemus

Missio, visio ja arvot

Go to Top