Loading...

Me Ilkka-Yhtymässä panostamme voimakkaasti niin nykyisten kuin uusienkin palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. Konsernissamme on monipuolisten journalismin, markkinoinnin ja myynnin sekä talous- ja henkilöstöhallinnon työtehtävien lisäksi tarjolla uramahdollisuuksia sanomalehti- ja erikoispainon tuotannon tehtävissä.

Ilkka-Yhtymä työnantajana

Ilkka-Yhtymä on kasvuhakuinen ja uudistuva digitaalinen mediakonserni, jonka päätoimialoja ovat kustantaminen ja painotoiminta. Meitä on Ilkka-Yhtymässä töissä lähes 450 henkilöä erilaisissa tehtävissä – muun muassa toimittajina, markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijoina, taloushallinnon ja tietohallinnon ammattilaisina sekä painotalossa painajina.

Oletko kiinnostunut Ilkka-Yhtymästä työpaikkana?

Avoimet työpaikat -kohdasta löydät Ilkka-Yhtymässä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Yhtymämme käytännön mukaisesti kaikki avoimet työpaikat julkaistaan myös ilmoituksena lehdissämme.

Jos tarjolla ei ole juuri nyt sinulle sopivia mahdollisuuksia, voit jättää avoimen hakemuksen suoraan lomakkeen kautta. Avoimen hakulomakkeen kautta voit jättää myös työharjoitteluhakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä sopivan tehtävän/harjoittelupaikan avautuessa. Säilytämme avoimen työpaikkahakemuksesi rekisterissämme suostumuksellasi kuuden kuukauden ajan. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Ilkka-Yhtymä on tätä kaikkea

Kustannusyhtiö I-Mediat Oy:n päätuotteita ovat maakuntalehti Ilkka-Pohjalainen, paikallislehdet Viiskunta, Komiat, Järviseutu, Suupohjan Sanomat ja Jurvan Sanomat, kaupunkilehdet Vaasan Ikkuna ja Epari, lehtien verkko- ja mobiilipalvelut, digitaalinen ulkomainonta sekä I-plus markkinointi- ja viestintäpalvelut.

Markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja tehokkaaseen myyntiin ja markkinointiin. Myynninmaailman palveluja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointiautomaatio ja myynnin koulutukset. Digitoimisto Digimoguli Oy on Myynninmaailman tytäryhtiö, joka täydentää Myynninmaailman tarjontaa markkinoinnin digitaalisilla ratkaisuilla.

Vaikuttajamediatoimisto somessa.com Oy Ab tarjoaa vaikuttajamarkkinoinnin palveluita kaikenkokoisille yrityksille. Somessa.com yhdistää digitaalisen alustan sekä kampanjamanagerien avulla vaikuttajat ja yritykset, jotta yritys tavoittaa oikean kohderyhmän.

Liana Technologies Oy ja sen tytäryhtiö Koodiviidakko Oy tuottavat markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja. Liana Technologies pääkonttori sijaitsee Oulussa ja lisäksi sillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Munchenissä, Dubaissa sekä Hongkongissa.

Konsernin tuotantoyhtiö I-print Oy vastaa konsernin graafisesta toiminnasta keskittyen sanomalehtien sekä mainos- ja somistusmateriaalin tuottamiseen.

Emoyhtiö Ilkka-Yhtymä Oyj sijaitsee Seinäjoella ja se hoitaa yhtymän talous-, sijoitus-, henkilöstö-, kehitys- ja tietohallinto- sekä kiinteistöpalvelut.

Yhtymän palveluksessa on keskimäärin 450 henkilöä ja toimipaikkoja Seinäjoen ja Vaasan lisäksi muuallakin Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Myynninmaailma Oy:llä on toimipaikat Seinäjoen lisäksi Tampereella ja Oulussa ja Digimoguli Oy toimii Oulussa.

Avoimia työpaikkoja

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen suoraan lomakkeen kautta.

Avoin haku

Etkö löydä sopivaa työpaikkailmoitusta? Täytä avoin hakemus, niin pidämme sinut mielessä kun tarvetta ilmaantuu

Etkö löydä sopivaa työpaikkailmoitusta? Täytä avoin hakemus, niin pidämme sinut mielessä kun tarvetta ilmaantuu

Jos olet kiinnostunut Ilkka-Yhtymästä työnantajana ja haluat mukaan joukkoomme, jätä avoin hakemus

Missio, visio ja arvot

Go to Top