Ilkka-Yhtymä Oyj on strategiansa mukaisesti kasvanut perinteisestä kustannus- ja painotalosta monikanavaiseksi markkinoinnin, viestinnän ja teknologian tarjoajaksi.

Tämän vuoksi uudistamme Ilkka-Yhtymä Oyj:n nimen, sähköpostiosoitteet, brändin ja verkkosivut.


Ilkka-Yhtymä Oyj on nyt Ilkka Oyj

Olemme 26.4.2022 yhtiökokouksen päätöksellä päättäneet muuttaa yhtiön nimen. Jatkossa toimimme nimellä Ilkka Oyj. Nimenmuutos ei vaikuta Y-tunnukseen, sopimuksiin tai velvoitteisiin.

Osakkeen kaupankäyntitunnukset muuttuvat 18.5.2022 alkaen. Osakkeiden uudet perustiedot löydät verkkosivuiltamme tästä.

Sähköpostiosoitteet

Nimenmuutoksen yhteydessä vaihdamme myös sähköpostiosoitteemme muotoon:

etunimi.sukunimi@ilkka.com. Toivomme, että uutta ilkka.com -loppuista sähköpostiosoitetta käytetään ensisijaisesti 16.5.2022 lähtien, vaikka vanha sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@ilkka-yhtyma.fi toimii edelleen.

Brändiuudistus

Nimenmuutos on osa brändiuudistusta, jonka tavoitteena on selkiyttää viestintää. Jatkossa brändiviestinnässä Ilkka-Yhtymä tunnetaan Ilkkana. Ilkka-brändi kokoaa sateenvarjonsa alle kaikki konsernin yhtiöt ja koko kattavan markkinoinnin, tiedon ja teknologian tarjoaman.

Ilkka-brändin alle kuuluvat seuraavat palvelubrändit: Myynninmaailma, somessa.com, MySome, I-print, Liana Technologies, Evermade ja Ungapped.

Verkkosivu-uudistus

Uudistamme Ilkka Oyj:n verkkosivut syksyn 2022 aikana. Ilkka Oyj:n uudet verkkosivut rakentuvat Q3/ 2022 aikana osoitteeseen www.ilkka.com.


Ilkka on markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitaja.