I-printillä on vahvaa osaamista muun muassa arkki- ja erikoispainossa. 

Painotalo I-printin vahvuuksia painopalveluiden tuottajana ovat toimintavarmuus, ketteryys, laaja tuotevalikoima ja henkilökunnan vahva osaaminen.  

– I-printistä löytyy kykyä ja tahtoa ratkaista monimediaisia viestinnän kampanjoita, perinteisiä painotuotteita unohtamatta. Toimitukset lähetetään ajallaan ja tuotteet ovat laadukkaita. Vahvuutena voi pitää myös hyvää kumppaniverkostoa sellaisissa tapauksissa, jossa omasta tuotannosta ei ole tarjota palvelua, sanoo I-printin operatiivinen johtaja Jouni Tankka 

I-print tarjoaa kaikki arkki- ja erikoispainon tuotteet sekä digitaaliset palvelut markkinoinnin tueksi.  

– Perinteisten fyysisten painotuotteiden, esitteiden, julisteiden, korttien lisäksi suosittu tuote asiakkaillemme on erilaiset postituskampanjat. Tyypillinen tuote on kirje, kutsu tai tiedote postitettuna asiakkaan toivomalle kohderyhmälle, Tankka kertoo.  

Erikoispainon laajassa tuotevalikoimassa vain mielikuvitus on rajana. Saatavilla on muun muassa akustiikkatauluja, erilaisia levyjä ja tapahtumamateriaaleja, kuten seinäkkeitä, kankaita sekä tarroja.  

Tilausalusta ja brändivahti  

I-printin brändinhallintatyökalu i247.fi on B2B-asiakkaille isossa ja edelleen kasvavassa roolissa.  

– Se on palvelutuote, joka toimii painotuotteiden tilausalustana. Mutta myös niin sanotusti brändivahtina. i247.fi-palveluun on ladattuna asiakkaan mainostoimistossa tai meillä yhteisesti suunniteltu ja hyväksytty yrityksen ilmekokonaisuus.   

i247.fi-verkkopalvelusta on myös linkit I-printin logistiikkayhteistyökumppaneiden omiin järjestelmiin.   

– Yhden ja saman palvelun kautta asiakas saa painotuotteet ja markkinointiviestinnässään muita tarvitsemiaan tuotteita.  

Asiakaslehti yhdeltä luukulta  

Ekologisuus näkyy materiaali- valinnoissa.   

– Lisäkustannuksia verrataan usein saavutettavaan hyötyyn nähden. Materiaalivalinnoissa I-printin henkilökunta auttaa mielellään. Verkkopalvelu i247.fi:stä on hyötyä, kun tuotteita vakioidaan asiakkaille. Tällöin asiakas saa tuotteensa aina samalle materiaalille painettuna. Yrityksen ilme säilyy siltäkin osin.  

I-print tekee myös tiivistä yhteistyötä I-Medioiden kanssa. Esimerkiksi asiakaslehden ideointi, suunnittelu, sisältöjen toteutus, paino sekä jakelu onnistuvat yhteistyössä.  

– Asiakas voi keskittyä omaan tekemiseensä. Kokonaispalvelu on saatavissa yhdestä paikasta, Tankka painottaa.  

I-print tarjoaa myös logistiikkapalvelut, postitukset, kohderyhmien haun sekä painotuotteiden suunnittelun ja valmistuksen.

TEKSTI: JAAKKO JOKELA, KUVA: JENNA KOIVISTO