Tuotteet ja palvelut

Autamme alueemme yrityksiä ja asiakkaita menestymään tarjoamalla laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja läpi koko mediakentän. I-Mediat Oy -mediatalon kautta tuotamme painetun median, digitaalisten palveluiden sekä markkinointi- ja viestintäpalvelujen ratkaisut. Tuotantoyhtiö I-print Oy puolestaan vastaa paino- ja jakelupalveluiden tuottamisesta ja tarjoaa kaikki sanomalehtipainon, arkkipainon ja erikoispainon tuotteet, sekä digitaaliset palvelut sujuvan markkinoinnin tueksi.

Mainonta sanomalehdessä

Painetun median palvelumme ydin koostuu suosituista julkaisuistamme. Maakuntalehden, kahden kaupunkilehden ja viiden paikallislehden kautta kerromme lukijoille alueemme ajankohtaisista asioista sekä tuomme mainostajia ja ihmisiä yhteen. Painetun median ratkaisuihimme kuuluvat myös sisältömarkkinointi- ja tutkimuspalvelut.

Maakuntalehti
Kaupunkilehdet
Paikallislehdet

Digitaalinen mainonta

Digitaaliset palvelumme helpottavat ihmisten arkea ja luovat yrityksille tehokkaita kanavia tavoittaa asiakkaita digiympäristöistä. Digitaalisiin palveluihimme sisältyy lehtibrändiemme digitaalisten näköisversioiden ja verkkosivustojen ohella pelkästään digiympäristöissä toimivia medioita ja palveluja, mm. vaikuttajamarkkinoinnin palvelu somessa.com. Tarjoamme myös palveluja, joilla on mahdollista kasvattaa yritysten liiketoimintaa sisältöjen suunnittelun ja tuotannon, graafisen työn, valokuvauksen ja kohdennetun mainonnan keinoin sosiaalisessa mediassa. Näitä palveluja tarjoaa MySome, jonka kanavapalettiin kuuluvat Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, Linkedin, Twitter, Youtube ja Jodel. Lisäksi tarjoamme yrityksille verkkoon keskittyneitä sisältömarkkinoinnin ja suunnittelun ratkaisuja.

Digitaaliset palvelut

Markkinointi- ja viestintäpalvelut

I-Medioiden ja Myynninmaailman asiantuntijat auttavat yrityksiä löytämään parhaat ratkaisut markkinointiin ja viestintään – niin digitaalisista kuin perinteisistäkin kanavista. Kokonaisvaltaiset markkinointi- ja viestintäpalvelumme sisältävät myös yritysten ja niiden julkaisujen, painotuotteiden tai kampanjoiden ilmeiden ja sisältöjen suunnittelun.
Markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy osti 3.11.2020 enemmistöosuuden oululaisesta digitoimisto Digimoguli Oy:stä. Digimoguli Oy täydentää entisestään markkinointipalveluidemme asiantuntijuutta ja vahvistaa valtakunnallista toimintaamme.

Teknologiapalvelut

Liana Technologies (aikaisemmin Koodiviidakko) on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys, joka tarjoaa yrityksille ratkaisut digitaalisiin kontaktipisteisiin koko asiakkuuden elinkaarella.

Paino- ja jakelupalvelut

I-printin painopalvelulla varmistamme, että asiakkaamme saavat markkinointinsa tueksi sujuvasti kaikki arkki- ja erikoispainon tuotteet sekä digitaalisen painon ratkaisut. Lisäksi yritykset voivat hankkia kauttamme kaikki jakelupalvelut – kohderyhmiensä osoitteilla tai ilman.

Lue lisää Ilkka-Yhtymän palveluista yrityksille: