Organisaatio

Konsernikaavio

Ilkka-Yhtymä Oyj

Emoyhtiö Ilkka-Yhtymä Oyj vastaa konsernin strategioiden kehittämisestä yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa ja hoitaa tytäryhtiöidensä hallinto- ja tukipalveluita.

0
Liikevaihto 2019 (teur)
0
Henkilöstö keskimäärin (2019)

I-Mediat Oy

I-Mediat Oy julkaisee monikanavaisia maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä ja tuottaa sekä digitaalisia että painettuja markkinointi- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille. I-Mediat Oy on Ilkka-Yhtymä Oyj:n tytäryhtiö.

0
Liikevaihto 2019 (teur)
0
Henkilöstö keskimäärin (2019)

somessa.com Oy Ab

Somessa.com Oy Ab on I-Mediat Oy:n tytäryhtiö, joka tarjoaa vaikuttajamarkkinointia kaikkialla Suomessa. Somessa.comilla on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista vaikuttajaverkostoista, jonka listoilla on tuhansia suomen- ja ruotsinkielisiä somevaikuttajia. Vaikuttajaverkostot tavoittavat miljoonia seuraajia blogien lisäksi lukuisissa somekanavissa, kuten Instagramissa, TikTokissa, YouTubessa jne. Somessa.com yhdistää digitaalisen alustan sekä kampanjamanagerien avulla vaikuttajat ja yritykset, jotta yritys tavoittaa oikean kohderyhmän. Vaikuttajamediatoimisto somessa.com on ollut I-Mediat Oy:n tytäryhtiö 19.2.2019 lähtien.

0
Henkilöstö keskimäärin (2019)

Myynninmaailma Oy

Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja tehokkaaseen myyntiin ja markkinointiin. Sen palveluja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointiautomaatio ja myynnin koulutukset. Myynninmaailmalla on toimipisteet Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa. Myynninmaailma on ollut I-Mediat Oy:n tytäryhtiö 6.8.2019 lähtien.

0
Henkilöstö keskimäärin (2019)

Liana Technologies Oy

Liana Technologies (aikaisemmin Koodiviidakko) on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Se tarjoaa ratkaisut digitaalisiin kontaktipisteisiin koko asiakkuuden elinkaarella. Lianan pääkonttori sijaitsee Oulussa. Lisäksi sillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa sekä Hongkongissa. Liana Technologies Oy kuuluu  Ilkka-Yhtymä -konserniin 8.1.2020 lähtien.

0
Henkilöstö keskimäärin (2019)

I-print Oy

I-print Oy tarjoaa erikois-, arkki- ja sanomalehtipainon palveluita sekä painotoimintaan liittyviä digitaalisia palveluita. I-print Oy on Ilkka-Yhtymä Oyj:n tytäryhtiö.

0
Liikevaihto 2019 (teur)
0
Henkilöstö keskimäärin (2019)

Verkostot

Yhtiön kaikki lehdet ovat Sanomalehtien Liitto ry:n jäsenlehtiä.

Arena Partners Oy on viiden maakuntalehtiyhtiön yhteinen sähköisen liiketoiminnan kehitys- ja tuotantoyhtiö, joka tuottaa mobiili- ja verkkopalveluja konsernin maakuntalehdille. Arena Partners -konserniin kuuluvat Alma Mediapartners Oy, joka harjoittaa asunto-, auto- ja kuluttajailmoittelun markkinapaikkaliiketoimintaa Suomessa, mobiilipalveluihin keskittynyt tytäryhtiö Arena Interactive Oy, rekrytointipalveluyhtiö LAURA Rekrytointi Oy sekä tilannetietoiseen mobiilimarkkinointiin keskittynyt Adfore Technologies Oy.

Ilkka ja Pohjalainen ovat osa Lännen Media Oy:n lehtiryhmää. Lännen Media Oy on osakkaidensa Alma Media Kustannus Oy:n, Hämeen Sanomat Oy:n, I-Mediat Oy:n, Kaleva Oy:n, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n, SLP Kustannus Oy:n, Turun Sanomat Oy:n ja Marva Media Oy:n maakuntalehtien yhteinen toimituksellisen sisällön tuotantoyhtiö. Lännen Media tuottaa sisältöä 12 sanomalehteen, jotka ovat Aamulehti, Forssan Lehti, Hämeen Sanomat, Ilkka, Kainuun Sanomat, Kaleva, Keskipohjanmaa, Lapin Kansa, Pohjalainen, Satakunnan Kansa, Länsi-Suomi ja Turun Sanomat.

Osakaslehtien valtakunnallisessa yhteistoimituksessa työskentelee 40 journalistia. Lännen Media tuottaa uutisia, palvelujuttuja ja taustoittavaa feature-aineistoa vain osakaslehdillemme. Lännen Median sisällöt eivät ole saatavissa mistään muualta kuin mukana olevien lehtien digitaalisista julkaisuista ja painetuista lehdistä.

Valtakunnallista mainontaa maakuntalehtiimme markkinoi Kärkimedia Oy, kaupunkilehtiimme KaupunkiPlus Oy ja tilattaviin paikallislehtiin Suomen Paikallismediat Oy.