Organisaatio

Konsernikaavio

Ilkka-Yhtymä Oyj

Emoyhtiö Ilkka-Yhtymä Oyj vastaa konsernin strategioiden kehittämisestä yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa ja hoitaa tytäryhtiöidensä hallinto- ja tukipalveluita.

0
Liikevaihto 2020 (teur)
0
Henkilöstö keskimäärin (2020)

Media- ja markkinointipalvelut

0
Liikevaihto 2020 (teur)

I-Mediat Oy

I-Mediat Oy julkaisee monikanavaisia maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä ja tuottaa sekä digitaalisia että painettuja markkinointi- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille. I-Mediat Oy on Ilkka-Yhtymä Oyj:n tytäryhtiö.

0
Henkilöstö keskimäärin (2020)

somessa.com Oy Ab

Somessa.com Oy Ab on I-Mediat Oy:n tytäryhtiö, joka tarjoaa vaikuttajamarkkinointia kaikkialla Suomessa. Somessa.comilla on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista vaikuttajaverkostoista, jonka listoilla on tuhansia suomen- ja ruotsinkielisiä somevaikuttajia. Vaikuttajaverkostot tavoittavat miljoonia seuraajia blogien lisäksi lukuisissa somekanavissa, kuten Instagramissa, TikTokissa, YouTubessa jne. Somessa.com yhdistää digitaalisen alustan sekä kampanjamanagerien avulla vaikuttajat ja yritykset, jotta yritys tavoittaa oikean kohderyhmän. Vaikuttajamediatoimisto somessa.com on ollut I-Mediat Oy:n tytäryhtiö 19.2.2019 lähtien.

0
Henkilöstö keskimäärin (2020)

Myynninmaailma Oy

Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja tehokkaaseen myyntiin ja markkinointiin. Sen palveluja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointiautomaatio ja myynnin koulutukset. Myynninmaailmalla on toimipisteet Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa. Myynninmaailma on ollut I-Mediat Oy:n tytäryhtiö 6.8.2019 lähtien.
Myynninmaailma Oy osti 3.11.2020 enemmistöosuuden oululaisesta digitoimisto Digimoguli Oy:stä.

0
Henkilöstö keskimäärin (2020)

Digimoguli Oy

Digimoguli Oy on Myynninmaailma Oy:n tytäryhtiö. Digimoguli Oy täydentää markkinointipalveluidemme asiantuntijuutta ja vahvistaa valtakunnallista toimintaamme. Digimoguli Oy:n toimipiste on Oulussa.

0
Henkilöstö keskimäärin (2020)

MySome Oy

MySome Oy on energinen, aikaansaava, luova ja ketterä sosiaalisen median toimisto, joka kasvattaa yritysten liiketoimintaa sisältöjen suunnittelun ja tuotannon, graafisen työn, valokuvauksen ja kohdennetun mainonnan keinoin sosiaalisessa mediassa. Kanavapalettiin kuuluvat Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, Linkedin, Twitter, Youtube ja Jodel.

MySome on perustettu v. 2017. I-Mediat osti 25.8.2021 enemmistöosuuden MySomesta.

0
Henkilöstö keskimäärin

Katso lisää

Markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalvelut

0
Liikevaihto 2020 (teur)

Liana Technologies Oy

Liana Technologies (aikaisemmin Koodiviidakko) on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Se tarjoaa ratkaisut digitaalisiin kontaktipisteisiin koko asiakkuuden elinkaarella. Lianan pääkonttori sijaitsee Oulussa. Lisäksi sillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa sekä Hongkongissa. Liana Technologies Oy kuuluu  Ilkka-Yhtymä -konserniin 8.1.2020 lähtien.

0
Henkilöstö keskimäärin (2020)

Painopalvelut

0
Liikevaihto 2020 (teur)

I-print Oy

I-print Oy tarjoaa erikois-, arkki- ja sanomalehtipainon palveluita sekä painotoimintaan liittyviä digitaalisia palveluita. I-print Oy on Ilkka-Yhtymä Oyj:n tytäryhtiö.

0
Henkilöstö keskimäärin (2020)

Verkostot

Yhtiön kaikki lehdet ovat Sanomalehtien Liitto ry:n jäsenlehtiä.

Arena Partners Oy on neljän maakuntalehtiyhtiön yhteinen sähköisen liiketoiminnan kehitys- ja tuotantoyhtiö, joka tuottaa mobiili- ja verkkopalveluja konsernin maakuntalehdille. Arena Partners -konserniin kuuluvat mobiilipalveluihin keskittynyt tytäryhtiö Arena Interactive Oy, rekrytointipalveluyhtiö LAURA Rekrytointi Oy ja tilannetietoiseen mobiilimarkkinointiin keskittynyt Adfore Technologies Oy.

Ilkka-Pohjalainen on osa Lännen Media Oy:n lehtiryhmää. Lännen Media Oy on osakkaidensa Hämeen Sanomat Oy:n, I-Mediat Oy:n, Kaleva Oy:n, KPK Yhtiöt Oyj:n, SLP Kustannus Oy:n, Turun Sanomat Oy:n ja Marva Media Oy:n maakuntalehtien yhteinen toimituksellisen sisällön tuotantoyhtiö. Lännen Media tuottaa sisältöä 9 sanomalehteen, jotka ovat Forssan Lehti, Hämeen Sanomat, Ilkka-Pohjalainen, Kainuun Sanomat, Kaleva, Keskipohjanmaa, Lapin Kansa, Länsi-Suomi ja Turun Sanomat.

Lännen Media tuottaa uutisia, palvelujuttuja ja taustoittavaa feature-aineistoa vain osakaslehdillemme. Lännen Median sisällöt eivät ole saatavissa mistään muualta kuin mukana olevien lehtien digitaalisista julkaisuista ja painetuista lehdistä.

Valtakunnallista mainontaa maakuntalehtiimme markkinoi Kärkimedia Oy ja tilattaviin paikallislehtiin Suomen Paikallismediat Oy.