Ilkka-Yhtymä Oyj                  Pörssitiedote 22.3.2021, klo 15.35

ILKKA-YHTYMÄ OYJ:N VUOSIKERTOMUS 2020 ON JULKAISTU

Ilkka-Yhtymä Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu. Vuosikertomus sisältää toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä toimielinten palkitsemisraportin.

Vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2020 ovat tämän tiedotteen liitteenä sekä saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.ilkka-yhtyma.fi/sijoittajat pdf-muodossa. Ilkka-Yhtymä Oyj ei julkaise painettua vuosikertomusta.

Ilkka-Yhtymä Oyj on julkaissut tilinpäätöksen ensimmäistä kertaa myös European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä, jotka tilintarkastaja on varmentanut.

ILKKA-YHTYMÄ OYJ

Olli Pirhonen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli Pirhonen, Ilkka-Yhtymä Oyj
puh. 040 766 5418

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi

Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli ja somessa.com Oy Ab. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 450 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

Vuosikertomus 2020
Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2020
Palkitsemisraportti 2020
743700KMZL7E8PLI5X73-2020-12-31_fin