Ilkka-Yhtymä Oyj                  Pörssitiedote 2.4.2020, klo 12.00

ILKKA-YHTYMÄ OYJ:N VARSINAISTA YHTIÖKOKOUSTA LYKÄTÄÄN KORONAVIRUSEPIDEMIAN VUOKSI

Ilkka-Yhtymä Oyj suhtautuu koronaviruksen uhkaan vakavasti. Suomen hallituksen 30.3.2020 tekemien linjausten jälkeen Ilkka-Yhtymä Oyj:n hallintoneuvosto on päättänyt perua 16.4.2020 koolle kutsutun varsinaisen yhtiökokouksen.

Varsinainen yhtiökokous pyritään järjestämään kesäkuun loppuun mennessä noudattaen viranomaisohjeita sekä varmistaen osakkeenomistajien ja Ilkka-Yhtymä Oyj:n henkilöstön turvallisuus. Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen julkistetaan myöhemmin.

Seinäjoella 2.4.2020

ILKKA-YHTYMÄ OYJ

HALLINTONEUVOSTO

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli Pirhonen, Ilkka-Yhtymä Oyj, puh. 040 766 5418

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi