Ilkka-Yhtymä Oyj                         Lehdistötiedote 11.12.2017, klo 19.10

ILKKA-YHTYMÄ OYJ MYY KÄYTÖSTÄ POISTETUN PAINOKIINTEISTÖN SEINÄJOEN JOUPISSA

Ilkka-Yhtymä Oyj ja Seinäjoen kaupunki ovat 11.12.2017 sopineet Seinäjoen Joupin alueella sijaitsevan vanhan painokiinteistön kaupasta. Omistus- ja hallintaoikeus sekä vaaranvastuu kiinteistöön siirtyvät ostajalle, kun kauppaa koskeva kaupunginvaltuuston päätös on saanut lainvoiman ja kauppahinta on kokonaan maksettu.

Yhtiö ennakoi, että kauppa saatetaan loppuun tammikuussa 2018. Toteutuneesta kaupasta Ilkka-Yhtymä Oyj kirjaa arviolta noin 1,6 miljoonan euron myyntivoiton vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen tulokseen.

ILKKA-YHTYMÄ OYJ

Olli Pirhonen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli Pirhonen, Ilkka-Yhtymä Oyj
puh. 040 766 5418

JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi