Ilkka-Yhtymä Oyj      Pörssitiedote 22.12.2015, klo 14.00

ANNIKA TUOVISESTA ILKKA-YHTYMÄ OYJ:N HENKILÖSTÖJOHTAJA SEKÄ MUUTOKSIA KONSERNIN JOHTORYHMÄSSÄ

Ilkka-Yhtymä Oyj:n hallitus on valinnut konsernin henkilöstöjohtajaksi VTM Annika Tuovisen (47) Seinäjoelta. Tuovinen toimii tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimiston johtajana.

Annika Tuovinen siirtyy Ilkka-Yhtymä Oyj:n henkilöstöjohtajaksi maaliskuussa 2016 nykyisen henkilöstöjohtaja Paula Mahlamäen jäädessä eläkkeelle huhtikuussa. Henkilöstöjohtaja kuuluu konsernin johtoryhmään.

Ilkka-Yhtymän johtamisjärjestelmän mukaisesti maakuntalehtien yhteistä toimitusta johtaa johtoryhmä, jonka puheenjohtajuus vuorottelee Ilkan ja Pohjalaisen päätoimittajien kesken. Toimituksen johtoryhmän puheenjohtaja on myös konsernin johtoryhmän jäsen. Tammikuusta 2016 alkaen toimituksen johtoryhmän puheenjohtajaksi ja samalla konsernin johtoryhmän jäseneksi vaihtuu Pohjalaisen päätoimittaja FM Toni Viljanmaa.

ILKKA-YHTYMÄ OYJ

Matti Korkiatupa
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Matti Korkiatupa, Ilkka-Yhtymä Oyj
puh. 0500 162 015

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi