Ilkka-Yhtymä Oyj      Pörssitiedote 12.5.2015, klo 14.00

ILKKA-YHTYMÄ OYJ JA POSTI OY JATKAVAT YHTEISTYÖTÄ SANOMALEHTIEN JAKELUISSA ETELÄ-POHJANMAALLA JA VAASASSA

Ilkka-Yhtymä Oyj ja Posti Oy jatkavat yhteistyötä sanomalehtien jakelussa Etelä-Pohjanmaalla ja Vaasassa. Osapuolet ovat saavuttaneet neuvotteluratkaisun yhteistyön jatkamisesta useilla vuosilla. Neuvotellulla jakeluratkaisulla varmistetaan mahdollisimman hyvä maakunta- ja paikallislehtien jakelujen palvelutaso ja kustannustehokkuus sekä taajamissa että haja-asutusalueilla.

Ratkaisu perustuu nykyiseen jakelumalliin, jota on kehitetty yhteistyössä vuodesta 2007. Jakelumallissa hyödynnetään osittain sanomalehtien ja muiden postilähetysten yhdistettyä jakelua. Sopimukseen liittyvät asiat tarkentuvat kevään aikana.

– Pitkäaikainen kumppanuus Postin kanssa on mahdollistanut jatkuvan jakeluiden kehittämisen ja taannut luotettavan sanomalehtien jakelun asiakkaillemme. Neuvottelutulos varmistaa jakelujen palvelutasojen lisäksi mahdollisimman hyvän kustannustehokkuuden sekä postinjakajien työpaikkojen säilymisen lähivuosina, toteaa toimitusjohtaja Matti Korkiatupa.

– Syntynyt sopimus tukee strategiamme mukaista kumppanuuksiin perustuvaa toimintaa sekä asiakaslupaustamme. Tarjoamme päivittäin monipuolisia sisältöjä maakunnasta ja maailmalta asiakkaan käyttämiin paperisiin tai digitaalisiin käyttöliittymiin, Korkiatupa jatkaa.

ILKKA-YHTYMÄ OYJ

Matti Korkiatupa
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Matti Korkiatupa, Ilkka-Yhtymä Oyj
puh. 0500 162 015

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi