Ilkka-Yhtymä Oyj      Pörssitiedote 28.8.2014, klo 14.00

ILKKA-YHTYMÄ MYY OMISTAMANSA ANVIA OYJ:N OSAKKEET ELISA OYJ:LLE

Ilkka-Yhtymä Oyj ja sen tytäryhtiöt I-Mediat Oy ja I-print Oy ovat myyneet kaikki omistamansa Anvian Oyj:n osakkeet Elisa Oyj:lle. Ennen osakekauppaa Ilkka-Yhtymä-konserni on ollut Anvia Oyj:n suurin yksittäinen omistaja 5,11% omistusosuudella.

”Katsomme Elisan sopivan Anvian ankkuriomistajaksi, koska se tuo osaamisen kautta lisäarvoa Anvian liiketoiminnan kehittämiseen. Elisalla on myös taloudellinen kyky ja halua investoida tulevaisuudessa alueemme palveluihin”, toteaa Ilkka-Yhtymä Oyj:n toimitusjohtaja Matti Korkiatupa.

Osakkeiden kauppahinta on 9,5 miljoonaa euroa ja Ilkka-Yhtymä-konserni kirjaa myynnistä noin 2 miljoonan euron myyntivoiton.

ILKKA-YHTYMÄ OYJ

Matti Korkiatupa
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Matti Korkiatupa, Ilkka-Yhtymä Oyj
puh. 0500 162 015

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi