Ilkka-Yhtymä Oyj Pörssitiedote 14.7.2010, klo 16.00

KILPAILUVIRASTO HYVÄKSYI ALMA MEDIA OYJ:N JA ARENA PARTNERS OY:N YRITYSJÄRJESTELYN

Ilkka-Yhtymä ilmoitti pörssitiedotteella 29.3.2010, että Alma Media Oyj ja Väli-Suomessa toimivien sanomalehtien kehitysyhtiö Arena Partners Oy ryhtyvät yhteistyöhön valtakunnallisessa markkinapaikkaliiketoiminnassa. Järjestelyn todettiin vaativan Kilpailuviraston hyväksynnän.

Ilkka-Yhtymä ilmoitti pörssitiedotteella 3.5.2010, että Kilpailuvirasto on siirtänyt järjestelyn jatkokäsittelyyn.

Ilkka-Yhtymä on saanut tänään tietoonsa, että Kilpailuvirasto on hyväksynyt Alma Median ja Arena Partnersin yritysjärjestelyn 14.7.2010 päivätyllä päätöksellään. Päätökseen ei sisälly ehtoja.

Osapuolet pyrkivät saattamaan järjestelyn voimaan elokuun loppuun mennessä.

ILKKA-YHTYMÄ OYJ

Matti Korkiatupa
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Matti Korkiatupa, Ilkka-Yhtymä Oyj
puh. 0500 162 015

Tapio Moisio, Arena Partners Oy:n hallituksen puheenjohtaja
puh. 050 3761 230

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi

Arena Partners Oy on vuonna 2000 perustettu sähköisen liiketoiminnan kehitysyhtiö, jonka liikevaihto oli vuonna 2009 noin 2 milj. euroa. Yhtiön osakkeenomistajat ovat Keskisuomalainen Oyj, Ilkka-Yhtymä Oyj, Sanomalehti Karjalainen Oy, Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj, Etelä-Savon Viestintä Oy sekä Arena Partners Oy itse.

Ilkka-Yhtymä on ajan hengessä toimiva viestintäyhtymä, joka kustantaa monikanavaisia maakunta-, kaupunki- ja paikallislehtiä. Tunnetuimmat tuotteet ovat maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen sekä painoyhtiö I-print Oy:n painopalvelut. Vuoden 2009 liikevaihto oli 48,8 milj. euroa ja liikevoitto 21,5 %. Alma Media Oyj on Ilkka-Yhtymä Oyj:n osakkuusyhtiö (20,3 %).