Ilkka-Yhtymä Oyj Pörssitiedote 3.5.2010, klo 16.00

KILPAILUVIRASTO SIIRSI LUOKITELTUJA ILMOITUKSIA KOSKEVAN YRITYSKAUPAN JATKOKÄSITTELYYN

Ilkka-Yhtymä ilmoitti 29.3.2010, että Alma Media Oyj ja Väli-Suomessa toimivien sanomalehtien kehitysyhtiö Arena Partners Oy ryhtyvät yhteistyöhön valtakunnallisessa markkinapaikkaliiketoiminnassa. Yrityskauppa vaatii Kilpailuviraston hyväksynnän. Ilkka-Yhtymä on saanut tänään tietoonsa, että Kilpailuvirasto on siirtänyt yrityskaupan jatkokäsittelyyn. Kilpailuvirasto voi jatkokäsittelyssä hyväksyä kaupan sellaisenaan, määrätä ehtoja sen hyväksymiselle tai esittää, että markkinaoikeus kieltää kaupan. Jatkokäsittely voi kestää enintään kolme kuukautta.

ILKKA-YHTYMÄ OYJ

Matti Korkiatupa
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Matti Korkiatupa, Ilkka-Yhtymä Oyj
puh. 0500-162 015

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi

Arena Partners Oy on vuonna 2000 perustettu sähköisen liiketoiminnan kehitysyhtiö, jonka liikevaihto oli vuonna 2009 noin 2 milj. euroa. Yhtiön osakkeenomistajat ovat Keskisuomalainen Oyj, Ilkka-Yhtymä Oyj, Sanomalehti Karjalainen Oy, Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj, Etelä-Savon Viestintä Oy sekä Arena Partners Oy itse.

Ilkka-Yhtymä on ajan hengessä toimiva viestintäyhtymä, joka kustantaa monikanavaisia maakunta-, kaupunki- ja paikallislehtiä. Tunnetuimmat tuotteet ovat maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen sekä painoyhtiö I-print Oy:n painopalvelut. Vuoden 2009 liikevaihto oli 48,8 milj. euroa ja liikevoitto 21,5 %. Alma Media Oyj on Ilkka-Yhtymä Oyj:n osakkuusyhtiö (20,4 %).