Ilkka-Yhtymä Oyj Pörssitiedote 29.4.2009, klo 9.43

Ilkka-Yhtymän ja HSS Median painosopimus päättyy 2010

HSS Media Oy:n ilmoituksen mukaan Ilkka-Yhtymän painoyhtiön I-print Oy:n ja HSS Media Oy:n välinen pitkäaikainen painosopimus päättyy vuonna 2010. HSS Median tiedotteen mukaan heidän lehdet siirtyvät painettavaksi Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n ja HSS Media Oy:n perustamaan yhteisyritykseen. Uusi painolaitos tulee sijaitsemaan Kokkolassa ja käynnistyy yhteisyrityksen osapuolten ilmoituksen mukaan vuoden 2010 puolivälin jälkeen.

I-print Oy:llä ja HSS Media Oy:llä on voimassa pitkäaikainen painosopimus, joka alkoi 1.1.2000. Painosopimuksen irtisanomisaika on 6 kuukautta. HSS Median lehdet painetaan pääsääntöisesti I-print Oy Vaasan painossa. HSS Median lehtien osuus I-print Oy:n liikevaihdosta on ollut vuositasolla runsas 10 prosenttia.

ILKKA-YHTYMÄ OYJ

Matti Korkiatupa
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Matti Korkiatupa, Ilkka-Yhtymä Oyj
puh. 0500-162 015

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi